Mayıs 20, 2012, 12:38:39

Trakyadan selamlar

Tuning20 :: Gençliğin Tuning Ortamı/Trakyadan selamlar => merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım İsmim Tanju Çırak vazgeçilmez tutkumdur otomobiller umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz...

Gönderen Konu: Trakyadan selamlar  (Okunma sayısı 58 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TanjuÇırak

• Ziyaretçi
Trakyadan selamlar
« : Şubat 17, 2012, 23:36:58 »
merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım İsmim Tanju Çırak vazgeçilmez tutkumdur otomobiller umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz...
Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı chatlaxs

• Admin
  • *
  • Marka:
Ynt: Trakyadan selamlar
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2012, 23:40:07 »
hoşgeldin iyi forumlar  8)

Konunun Devamını Görebilmek İçin

Giriş Yapın veya Üye Olun

Seo4Smf Tagleri: selamlar trakyadan 

Trakyadan selamlar Konusuna Ait Benzer Konular

20PS282'den Selamlar :)
1.Adı Soyadı : ÖMER UĞUR2.Oturduğu Yer : DENİZLİ3.Yaş / Doğum Tarihi : 19 / 03.06.19914.Okul / İş : DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ5.Var... Devamı...

Gösterim: 247 - Yanıt: 5 - Başlatan:20PS282
selamlar.
aranıza aydın dan katılıyorum... 2000 model megane coupe 1.6 16v aracım var. Devamı...

Gösterim: 99 - Yanıt: 1 - Başlatan:sportline
Selamlar ...
1.Adı Soyadı : Onur Turgay2.Oturduğu Yer : Denizli / Merkez3.Yaş / Doğum Tarihi : 244.Okul / İş : iş5.Varsa Arabanız : Fiat Tipo... Devamı...

Gösterim: 130 - Yanıt: 2 - Başlatan:juniortom
Selamlar :)
Herkeze selamlar, ben Can istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve yaşım 19, otomotiv(motor) öğrencisiyim.Hobiler:Karikatür,Bmx,f... Devamı...

Gösterim: 118 - Yanıt: 2 - Başlatan:Can D.
Selamlar :)
Selamlar arkadaşlar Ben Acıpayam'dan Ozan. 18 yaşındayım, aranıza yeni katıldım Acıpayam Anadolu Teknik lisesinde okuyorum. um... Devamı...

Gösterim: 48 - Yanıt: 2 - Başlatan:Mr.Spaq
Selamlar Tuning 20 ailesi...
Merhabalar Arkadaşlar.Adım Mehmet Ben istanbul  Maltepeden Herkese iyi forumlar. Devamı...

Gösterim: 26 - Yanıt: 2 - Başlatan:HurriCane